Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Freedom writers (2007)

Erin Gruwell (Hilary Swank), o profesoară nouă şi foarte încântată de meseria ei, îşi părăseşte siguranţa oraşului ei natal, Newport Beach, pentru a preda la Liceul Woodrow Wilson din Long Beach. Entuziasmul ei se stinge rapid când află că va preda unor studenţi cunoscuţi ca imposibil de a li se preda. Studenţii s-au strâns din proprie iniţiativă în grupuri bazate pe rasă, ceea ce provoacă deseori bătaie între ei chiar în clasă şi din aecst motiv majoritatea celor care vin acolo pentru a le preda se „predau” ei înşişi şi renunţă la acel job. Ea nu doar că întâmpină greutăţi din partea studenţilor, ci şi din partea superiorilor care refuză să-i permită să predea din cărţi, cerându-i să se concentreze mai mult pe disciplină şi supunere.

Într-o noapte, două studente, Eva (April Lee Hernández), o fată mexico-americană şi cea care narează mare parte din film, şi o refugiată din Cambodgia, Sindy (Jaclyn Ngan), merg la acelaşi magazin. Un alt student, Grant Rice (Armand Jones), este frustrat pentru că a pierdut un joc şi îi solicită patronului magazinului cu pricina să-i dea banii înapoi. Când pleacă de acolo, iubitul Evei, Paco, încearcă să-l ucidă pe Grant, dar îşi ratează ţinta şi împuşcă pe altcineva. Fiind martoră la evenimentele petrecute, ea trebuie să depună mărturie la proces.

La şcoală, Gruwell interceptează un desen rasist al unuia dintre studenţi şi îl foloseşte pentru a le preda acestora despre Holocaust. În cele din urmă, treptat-treptat, ea începe să le câştige încrederea studenţilor şi îşi deschid inima în faţa ei. Hotărâtă să reformeze modul de predare în şcoală, ea îşi ia alte slujbe cu jumătate de normă pentru a face rost de bani şi acumpăra mai multe cărţi, petrecând foarte mult timp la şcoală, spre nemulţumirea soţului ei (Patrick Dempsey).

Freedom writers (2007) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 279 persoane
Tag-uri: Freedom writers (2007) subtitrat, Patrick Dempsey, Freedom writers (2007) online, Hilary Swank
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: