Gifted (2017)

Drama urmărește povestea emoționantă a lui Frank Adler care se luptă cu mama sa pentru custodia nepoatei sale Mary, în scopul de a o ajuta să ducă o viață normală așa cum i-a promis surorii sale decedate. Frank este un bărbat singur care crește un copil supradotat, spiritul tânăr al nepoatei sale Mary, într-un oraș de coastă din Florida.

Planurile lui Frank pentru o viață școlară normală în ceea ce o privește pe Mary sunt dejucate atunci când abilitățile ei matematice deosebite ajung în atenția mamei lui Frank, Evelyn, ale cărei planuri pentru nepoata ei amenință să-i despartă pe Frank și Mary.

După suicidul surorii sale, Frank vrea doar ca Maria să trăiască o viață normală, dar după ce i se spune că este „înzestrată” de către profesorii ei, bunica ei insistă asupra faptului că ea ar trebui să fie împinsă cât de mult posibil în fructificarea acestui potențial. În vâltoarea întâmplărilor Mary știe un singur lucru: vrea să rămână alături de unchiul său Frank. Acest lucru îl determină pe Frank să intervină și ia măsuri legale pentru a deveni tutorele legal al acesteia.

Gifted (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Gifted (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme drama | Adăugat de: efilme (12-05-2017)
Vizualizări: 390 | Tag-uri: filme drama, Filme online 2017, mckenna grace, filme 2017, Gifted (2017) online subtitrat, Lindsay Duncan, Chris Evans | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017