Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Habitación en Roma (2010)

Alba (Elena Anaya) şi rusoaica Natasha (Natasha Yarovenko) sunt două femei care se întâlnesc întâmplător într-un bar din Roma, fiecare având motivele ei să fie singure în acea seară. Atrase una de cealaltă, ele se hotărăsc să petreacă împreună noaptea în camera de hotel a uneia dintre ele. Noaptea se va dovedi a fi o călătorie spre regăsirea de sine a fiecăreia, pigmentată cu scene de dragoste.

Chiar dacă la început fiecare încearcă să îşi confecţioneze o poveste plină de neadevăr, pe măsură ce noaptea trece, cele două femei realizează că trăiesc momente de neuitat împreună. Dimineaţa le va găsi fericite şi încântate fiecare de cealaltă şi mai ales de propria viaţă. Momentele de poezie se succed şi cu ajutorul unei coloane sonore absolut formidabile, dar şi prin imaginile de pe pereţii camerei de hotel, plină de picturi renascentiste cu personaje simbol.

Habitación en Roma (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Habitación en Roma (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Habitación en Roma (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 552 persoane
Tag-uri: filme 2010, filme spaniole, filme dragoste, Elena Anaya, Julio Medem, filme romantice, Katherine Fugate, Enrico Lo Verso, Natasha Yaro, filme europene
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: