Jasper Jones (2017)

În preajma Crăciunului din 1965, Charlie este chemat din pat în toiul nopții de Jasper Jones, un copil de culoare, care și-a găsit prietena moartă, agățată de un copac în pădure. Convins că reprezintă principalul suspect și că va fi acuzat de moartea ei, Jones îl înrolează pe Charlie să-l ajute în ascunderea trupului, în timp ce caută cu disperare informații cu privire la suspecți alternativi. Cu acest secret încredințat și crezându-l pe Jasper nevinovat, Charlie pornește într-o călătorie periculoasă pentru a găsi adevăratul ucigaș.
Jasper se află la capătul ascuțit al unei furii profunde și are nevoie de toată inteligența lui Charlie pentru a dezvălui adevărul înainte de a fi prea târziu. Pe măsură ce Charlie joacă rolul unui copil detectiv, începe să vadă orașul cu ochi noi și ipocrizia, atât de mică și monstruoasă, a familiei sale și a vecinilor, ajunge în centrul atenției. Confruntându-se cu rasiștii locali și cu despărțirea părințiilor săi, viața lui se schimbă pentru totdeauna, descoperind ce înseamnă să fii cu adevărat curajos și îndreptându-se spre o raționare în adevăratul sens al eroismului.

Jasper Jones (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Jasper Jones (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme drama | Adăugat de: efilme (31-07-2017)
Vizualizări: 469 | Tag-uri: hugo weaving, Filme online 2017, filme drama, filme miser, filme thriller, Toni Collette, Angourie Rice, Jasper Jones (2017) online subtitra | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017