Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Jeune & jolie (2013)

În timpul vacanţei de vară petrecută la mare cu familia, în sudul Franţei, Isabelle se combină cu Felix, un turist german cu corp atletic, nu prea vorbăreţ, nici amuzant şi nici prea deschis la minte. El nu îi e egal nici la nivel emoţional, nici intelectual, dar ea decide oricum să-şi piardă virginitatea cu Felix.

Începând din ziua următoare, Isabelle îl ignoră total, uimindu-l pe fratele mai mic, care îşi imaginase că fata s-a îndrăgostit. Când vine toamna, familia se întoarce la Paris, unde aflăm că Isabelle şi-a făcut un profil pe un site online unde bărbaţii agaţă fete cu care să facă sex. Timp de patru anotimpuri şi având pe fundal patru cântece, Isabelle se prostituează.

De dimineaţa până la prânz, ea e o liceană care nu iese în evidenţă în hainele lălâi pe care le poartă, iar apoi porneşte spre centru cu metroul, se schimbă într-o baie publică şi devine un soi de hibrid de nimfetă şi vampă. Stabileşte pe internet întâlniri cu bărbaţi mai în vârstă în camere din hoteluri scumpe şi învaţă din filme porno cum să se poarte ca o profesionistă a plăcerii carnale, pe care nu a simţit-o în realitate.

Abia când îl cunoaşte pe George, care va fi cel mai în vârstă client al ei, descoperă plăcerea şi semnificaţia unei legături emoţionale. George va fi singurul client cu care se întâlneşte regulat. Diferenţa de vârstă dintre cei doi îşi va spune cuvântul în cel mai zdrobitor mod, iar Isabelle va fi confruntată cu consecinţele faptelor ei.

Trailer Jeune & jolie (2013).


Jeune & jolie (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Jeune & jolie (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Jeune & jolie (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 486 persoane
Tag-uri: Frédéric Pierrot, Marine Vacth, Géraldine Pailhas, Jeune & jolie (2013) subtitrat, Fantin Ravat, Jeune & jolie (2013) online
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: