Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Julieta (2016)

Julieta trăieşte cu iubitul ei Lorenzo în Madrid, Spania, dar intenţionează să se mute amândoi în Portugalia. Julieta are o fiică pe care, însă, n-a mai văzut-o şi n-a mai vorbit cu ea de peste un deceniu, iar când se întâlneşte dintr-o întâmplare cu cea mai bună prietenă a acesteia de când era mică, Beatriz, ea află faptul că Antia trăieşte în Elveţia, având o viaţă împlinită cu soţ şi trei copii. Copleşită de dorinţa de-a restabili legătura cu Antia, ea renunţă la plecarea în Portugalia şi se mută în casa unde a crescut-o pe Antia.

Ea recurge la acestă soluţie pentru că e singura adresă pe care Antia o cunoaşte despre mama ei. Anticipând o scrisoare din partea fiicei sale şi conştientă de faptul că-i datorează acesteia nişte explicaţii cu privire la evenimentele care au condus la despărţirea lor, Julieta începe să scrie într-un jurnal şi să ne introducă în povestea de viaţă din tinereţea ei de dinainte şi după venirea Antiei pe lume.

În anii ’80, Julieta l-a cunoscut şi s-a îndrăgostit de pescarul Xoan, iar apoi din povestea lor de iubire a rezultat Antia. Deoarece Xoan este un bărbat căsătorit şi copilul a survenit ca urmare a unei aventuri, povestea lor de iubire nu a putut să se consume până la capăt aşa cum şi-ar fi dorit, iar drumurile lor rareori se intersectau. În cele din urmă, pe când se afla la pescuit, o furtună puternică se porneşte şi Xoan este ucis. Anii trec, iar Antia, ajunsă la 18 ani, se îmbarcă într-o călătorie de descoperire a sinelui şi, desi trebuia să lipsească doar trei luni, ea a dispărut definitiv.


Julieta (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 597 persoane
Tag-uri: filme europene, Adriana Ugarte, filme 2016, filme romantice, filme noi, filme dragoste, filme spaniole, Michelle Jenner, pedro almodóvar, filme drama
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: