Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Like dandelion dust (2009)

Doi ofiţeri de poliţie bat la uşa unei case şi răspunde un bărbat beat. Rip Porter locuieşte acolo împreună cu soţia lui, Wendy. Poliţia susţine că au fost anunţaţi că s-a produs un act de violenţă domestică şi vor să facă o verificare, iar când urcă la etaj poliţiştii o descoperă pe Wendy rănită. Ei îl arestează pe Rip şi acesta ajunge la închisoare. Şapte ani mai târziu, Rip este eliberat, iar Wendy îl aşteaptă la poarta închisorii de unde îl ia şi îl duce acasă.

Rip s-a schimbat în puşcărie; nu a mai băut şi a mers la şedinţe de control al comportamentului. La scurtă vreme de la întoarcerea sa acasă, Rip discută cu Wendy despre întemeierea unei familii. Wendy, însă, a păstrat un secret faţă de el cât timp a fost la închisoare; ea a dat naştere unui băiat în timp ce acesta s-a aflat încarcerat, chiar dacă băiatul îi aparţine lui Rip. Ea îi spune că l-a dat pe băiat spre adopţie unei familii din Florida.

Rip este determinat să obţină custodia băiatului său şi are tot dreptul să facă acest lucru deoarece el n-a semnat actele de adopţie, iar Wendy i-a falsificat-o. Jack şi Molly Campbell s-au bucurat de-o viaţă frumoasă alături de băiatul adoptat pe care l-au botezat Joey. Însă un apel telefonic prin care sunt informaţi că Rip a fost eliberat din închisoare şi îşi vrea copilul înapoi le dă lumea peste cap. Jack Campbell utilizează la rândul său toate căile legale pentru a-l păstra pe Joey în custodia lor.

Like dandelion dust (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Like dandelion dust (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 238 persoane
Tag-uri: Mira Sorvino, Cole Hauser, Like dandelion dust (2009) subtitra, Barry Pepper, Like dandelion dust (2009) online
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: