Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Little children (2006)

Sarah Pierce (Kate Winslet) este o mamă casnică nefericită dintr-o comunitate din suburbia Bostonului. Ea a lucrat la un doctorat în Engleză, dar a renunţat pentru a se căsători cu Richard (Gregg Edelman) şi a-şi creşte fiica în vârstă de trei ani, Lucy. Căsnicia ei se duce pe apa sâmbetei atunci când află că Richard este dependent de pornografia online. Ea îl întâlneşte pe Brad Adamson (Patrick Wilson), un tânăr student la drept, care-şi aduce copilul de patru ani prin parc.

Cu toate că mariajul lui Brad cu Katherine (Jennifer Connelly) este unul plin de iubire, ei suferă la capitolul intimitate. Atunci când s-ar presupune că învaţă pentru a intra în barou, Brad se joacă fotbal sau se uită la tinerii skateboarderi şi visează la o viaţă de adolescent lipsit de griji. Brad şi Sarah se împrietenesc şi chiar dacă sunt atraşi unul de altul ei hotărăsc să nu treacă la nivelul următor. Într-o zi, câţiva părinţi se panichează când văd un hărţuitor sexual pe nume Ronald McGorvey (Jackie Earle Haley), care tocmai a fost eliberat din puşcărie, că face baie în piscină cu copiii.

Sarah şi Brad se duc împreună cu copiii lor acasă la ea şi îi trimit la culcare. Brad se uită printr-una dintre cărţile lui Sarah şi descoperă în ea o poză cu el. În cele din urmă, cei doi se culcă împreună. Atunci când Brad pică examenul de barou, Kathy devine suspicioasă şi îi cere lui Brad să o invite pe Sarah şi pe soţul ei la cină, iar după această cină ea devine tot mai convinsă că soţul ei o înşeală.

Little children (2006) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Little children (2006) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 354 persoane
Tag-uri: filme drama, filme dragoste, filme 2006, patrick wilson, Todd Field, Jennifer Connelly, filme romantice, Kate Winslet
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: