Magnolia (1999)

Totul se intampla intr-o zi, in sudul toropitor al Californiei si incepe cand Earl Partridge, producator de succes al unor concursuri de televiziune isi paraseste nevasta dupa ce afla ca sufera iremediabil de cancer, cuplandu-se cu o tipa tanara si frumoasa, interpretata de excelenta Juliane Moore. Soarta este ironica si cinica si, peste putin timp, Earl afla ca nu mai are mult de trait, avand la randul lui cancer.

Odata ce disperarea se transforma in resemnare, Earl incearca sa-si vada fiul, care rupand de mult relatiile cu tatal sau, acesta a devenit un guru al sexului si liderul programului terapeutic "Seduce si Distruge". In acest timp, Jimmy Gator, prezentatorul unui show tv produs de Earl, in care sunt pusi fata in fata copii isteti si adulti blegi, afla, de asemenea, ca se afla pe moarte si doreste sa se reconcilieze cu fiica sa care il uraste profund.

Cocainomana si turbulenta, aceasta i-a sucit fara voia sa mintile unui polist disperat de singur si deprimat, nerevenindu-si dupa divortul de sotia sa. Iar Donnie Smith fost campion-copil in show-ul prezentat de Gator se vede ajuns un adult stangaci si somer care ar fi dispus sa faca orice pentru a-si putea plati o lucrare dentara foarte costisitoare. Finalul este apocaliptic, fiecare dintre personaje incercand sa dezlege misterul fatidic al magnoliei.

Trailer Magnolia (1999)


Magnolia (1999) Online Subtitrat in limba romana. Server 1.


Magnolia (1999) Online Subtitrat in limba romana. Server 2.

Tag-uri: Philip Seymour Hoffman, Magnolia (1999) online, Magnolia (1999) subtitrat, John Christopher Reilly
313
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: