Mr.Pip (2012)

Pe Bougainville Island, în jurul anului 1990, neînţelegerile asupra minelor de cupru şi profiturile care se fac de pe urma lor au dus la un război între trupele Papuaşe şi rebelii locali care se ascund în munţi. Satele precum cel în care locuieşte adolescenta Matilda (Xzannjah) au pierdut o mare parte dintre locuitori în acest război – tatăl ei lucrează acum în Australia, iar băieţii continuă să fugă care pe unde apucă sau să fie recrutaţi pentru forţele de gherilă. Singurul bărbat alb rămas este Mr. Watts (Hugh Laurie), un personaj excentric (cum altfel când vine vorba de Dr. House?!) căsătorit cu o localnică (Florence Korokoro).

Când se oferă să-l înlocuiască pe profesorul a cărui evacuare a zguduit şcoala în urmă cu câteva luni, adulţii cât şi copiii îl privesc cu un oarecare scepticism, dar şi curiozitate. El îi cucereşte pe copii mai ales atunci când le dă să citească cu voce tare şi să discute despre „Great Expectations”. Matilda găseşte acea poveste atât de convingătoare încât se găndeşte neîncetat la acele personaje, imaginându-şi-i în propriile sale moduri, ca oameni de culoare îmbrăcaţi în stil Victorian. Dar fascinaţia ei pentru protagonistul lui Dickens, Pip, crează neînţelegeri printre soldaţi, care cred că sătenii ascund un fugar rebel. Acest lucru atrage consecinţe groaznice pentru devotata ei mamă (Healesville Joel), Mr. Watts şi toţi ceilalţi care sunt prinşi între cele două facţiuni ce se războiesc.

Mr.Pip (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Mr.Pip (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Mr.Pip (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme drama | Adăugat de: danezu (03-04-2014)
Vizualizări: 1761 | Tag-uri: filme drama, Kerry Fox, filme razboi, eka darville, drama, filme 2012, filme online, Razboi, Hugh Laurie | Rating: 3.0/2
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017