Mud (2012)

Doi copii din delta Arkansasului, Ellis şi Neckbone, merg spre o mică insulă de pe fluviul Mississippi unde Neckbone a găsit o barcă prinsă într-un copac, cel mai probabil adusă acolo de o inundaţie masivă, pe care intenţionează s-o restaureze şi s-o folosească ei. Ajunşi acolo, ei realizează că în respectiva barcă locuieşte o persoană şi fac cunoştinţă cu Mud (Matthew McConaughey) – un fugar care a crescut în zonă. El vrea să o reîntâlnească pe fosta lui iubită Juniper (Reese Witherspoon) şi apoi să părăsească oraşul. Mud le spune că a ucis un bărbat care a lăsat-o însărcinată pe Juniper şi apoi a împins-o pe scări, făcând-o să piardă copilul.

Băieţii decid să-l ajute pe Mud să dea jos barca din copac şi s-o facă din nou funcţională în schimbul pistolului acestuia. Mud le mai povesteşte despre Juniper, pe care el susţine c-o iubeşte. El le-o descrie ca având o privighetoare tatuată pe mână, iar Neck şi Ellis o depistează la un Piggly Wiggly local. Urmărind-o, cei doi o salvează de abuzurile unui barbat , iar în altercaţia creată, Ellis se alege cu un ochi vânăt. Poliţia îl caută pe Mud, dar băieţii nu îi dezvăluie ascuzătoarea. Informat de către celălalt fiu al său în legătură cu faptul că Mud este în zonă, King Carver, tatăl răzbunător al victimei lui Mud, ajunge în oraş. Familia Carver mituieşte poliţia şi angajează câţiva oameni pentru a-l găsi şi ucide pe Mud.

Între timp, Ellis se confruntă şi el cu nişte probleme personale. Parinţii lui vor să divorţeze, iar acest lucru ameninţă să-şi piardă casa plutitoare deţinută de mama lui. Odată ce acestea nu mai sunt locuite de proprietari, ele sunt luate de pe râu în baza unei legi care a fost adoptată recent. Mud îi cere ajutorul lui Tom Blankenship (Sam Shepard), un bărbat care i-a fost ca un tată în copilărie, însă acesta este deranjat de faptul că Mud a intrat iarăşi în belele din cauza lui Juniper şi refuză să-l ajute.

Mud (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme drama | Adăugat de: danezu (26-07-2013)
Vizualizări: 3136 | Tag-uri: filme mud, mud 2012, mud online, drama, MUD, filme online, mud film online, mud online subtitrat | Rating: 3.0/2
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017