Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Northern lights (2009)

Detectivul de la omucideri Nate Burns (Eddie Cibrian) a dus cândva o viaţă grea în Baltimore şi, drept urmare, a hotărât să se mute într-un mic oraş din Alaska, oferindu-i-se acolo un post de conducere în departamentul local de poliţie. Burns pleacă din Baltimore la doar câteva săptămâni distanţă de la uciderea partenerului său, simţindu-se oarecum responsabil pentru tot ce s-a întâmplat atunci. Nate observă curând faptul că nu este chiar aşa bine primit de localnici cum spera el, dar pune ochii rapid pe Meg Galligan (LeAnn Rimes).

Meg este o tânără căreia îi place pilotajul, iar tatăl ei a plecat de acasă în anul 1994 şi de atunci nu se mai ştie nimic despre el, lăsând-o pe mama lui Meg, Charlene (Rosanna Arquette), cu care se ceartă deseori, să se ocupe de una singură de creşterea sa. Curând, Nate pune umărul la căutarea şi salvarea a doi alpinişti pe un munte din zonă şi îi cere ajutorul lui Meg pentru a putea să ajungă acolo.

După salvarea acestora, Nate localizează şi un cadavru îngheţat care se dovedeşte a fi nimeni altul decât tatăl lui Meg. Imediat se observă faptul că acesta a fost ucis, deoarece un topor folosit la uciderea sa încă se află înfipt în trupul lui. Meg este într-o postură foarte dificilă deoarece ea l-a urât tot timpul deoarece a crezut că a abandonat-o pe ea şi pe mama ei. Meg îi sugerează lui Nate că ar trebui să deschidă o anchetă, însă el nu prea are tragere de inimă să facă asta, spunând că a plecat din Baltimore tocmai pentru a evita cazurile de omucidere.

Northern lights (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Northern lights (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 513 persoane
Tag-uri: Mike Robe, filme drama, filme dragoste, Leann Rimes, filme mister, filme romantice, Greg Lawson, filme 2009, Eddie Cibrian
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: