Rabbit hole (2010)

Becca (Nicole Kidman) şi Howie Corbett (Aaron Eckhart) deplâng moartea fiului lor de patru ani Danny care a fost ucis într-un accident de maşină atunci când a ieşit în stradă după câinele său. Becca vrea să arunce toate hainele lui Danny, toate lucrurile sale şi să vândă casa, dar Howie este furios pe faptul că Becca elimină orice lucru le aminteşte de copilul lor. Howie doreşte să-şi reia viaţa sexuală împreună şi să facă un alt copil, dar ea îl respinge de fiecare dată şi refuză ideea de-a mai rămâne înc-odată însărcinată. Mama Beccăi (Dianne Wiest) compară propria sa situaţie cu cea a ei deoarece şi ea a pierdut un fiu de 30 de ani din cauza unei supradoze de droguri.

Becca se enervează şi susţine că cele două tragedii n-au nicio legătură deoarece ea şi-a pierdut copilul într-un accident, în timp ce fratele ei a murit „de mâna lui”, dar apoi realizează că a greşit, durerea fiind aceeaşi şi nu se va opri niciodată. Sora Beccăi, Izzy (Tammy Blanchard), este însărcinată, iar Becca îi oferă în mod obsesiv sfaturi în legătură cu viitorul ei statut de mamă, lucru care o agasează la culme.

Becca şi Howie participă la o şedinţă de terapie în grup, dar ea se înfurie pe unii membrii din grup, în special pe un cuplu care atribuie moartea copilului lor „voinţei lui Dumnezeu” (lucru care şi pe mine, cel care vă scrie aceste rânduri, m-ar scoate din sărite). Howie continuă să participe la şedinţe fără Becca şi pe parcurs este aproape de-a începe o aventură cu o membră mai veche, Gabby (Sandra Oh), dar în cele din urmă rezistă tentaţiei. Între timp, Becca începe să se vadă cu Jason (Miles Teller), adolescentul care conducea maşina ce l-a lovit pe Danny.

Trailer Rabbit hole (2010).


Rabbit hole (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Rabbit hole (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Tag-uri: Rabbit hole (2010) online, Trezirea la realitate (2010) online, Dianne Wiest, Aaron Eckhart, Miles Teller, Nicole Kidman
182
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: