Sand Castle (2017)

Irak 2003, un grup de soldați americani se află în primele zile ale celui de-al doilea război din Golf. Matt Ocre, un tânăr soldat lipsit de experiență face parte din plutonul care are sarcina de a repara o stație deteriorată de pompare a apei, într-un sat periculos, numit Baquba. Dar, după cum Ocre descoperă, într-o atmosferă în care resentimentele și furia supurează, a încerca să câștigi inimile și mințile localnicilor, este o sarcină plină de pericole și o adevărată provocare.

Aici, pe străzi, în piețe și școli, el descoperă adevăratul cost al războiului. Matt și unitatea trebuie să încerce să-i convingă pe localnici, că ei fac parte din soluție, nu din problemă. Ei vor face tot ce le stă în putere pentru a salva orașul, astfel încât aceștia să poată ieși de acolo în siguranță. Războiul este oribil, dar, uneori, este singura modalitate de a proteja democrația și libertatea pe termen lung.

Sand Castle (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Sand Castle (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Sand Castle (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.


Sand Castle (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 4.

Categorie: Filme drama | Adăugat de: efilme (06-05-2017)
Vizualizări: 641 | Tag-uri: Filme online 2017, filme drama, Sand Castle (2017) online subtitrat, Logan Marshall-Green, Nicholas Hoult, filme 2017, filme razboi, Henry Cavill | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017