Seven days in may (1964) - Filme drama - Filme online 2017 | Filme online 2016
Conectare · Înregistrare

Seven days in may (1964)
Comentarii: 0/Vizualizarii: 190

Sinops:

Pelicula, tratează şi se referă la dejucarea unui complot mârşav pus la cale de câţiva capi ai armatei, nemulţumiţi fiind de evoluţia tratatului de neproliferare a armelor nucleare, împotriva preşedintelui SUA. Preşedintele susţinea acest tratat. Povestea a fost influenţată de activităţile politice ale dreptei anticomuniste ale generalului Edwin A. Walker după ce s-a retras din activităţile militare și mai apoi , susţinută de interviul Şefului de stat major al Forţelor Aeriene ale SUA Curtis LeMay.

La începutul filmului preşedintele Lyman (Fredric March) se confruntă cu un val de manifestaţii publice, privind decizia sa de a semna un tratat cu Uniunea Sovietică. Tratatul avea ca rezultat distrugerea armelor nucleare sub control reciproc internaţional. În rândul generalilor de la Washington, se naște un complot care este pe cale să reuşească cu sprijinul Foreţelor Aeriene ale SUA. Gen. James Mattoon Scott (Burt Lancaster) descoperă scopul şocant al conspiraţiei. Proiectul conspirativ ”Ecomcon” urmărea confiscarea centrului de comunicaţii al SUA, împreună cu radioul şi televiziunea şi a întregii infrastructuri. Sediul conspirativ era situat în ”Mount Thunder”.

Seven days in may (1964) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Seven days in may (1964) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Tags:

filme drama, filme vechi, filme dragoste, Fredric March, filme thriller, Kirk Douglas, filme romantice, Burt Lancaster, filme 1964, John Frankenheimer

Pentru a putea adauga un comentariu, trebuie sa fi logat pe site!
Daca nu ai un cont creat, te poti Înregistra aici.

Comentarii

Nume *:
Email *:
Cod *:

Categorii filme
Facebook