Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Son of Saul (2015)

În octombrie, 1944, Saul Ausländer (Géza Röhrig), un prizonier ungur-evreu de la lagărul de concentrare construit de germanii nazişti la Auschwitz, este cooptat în unitatea care se ocupă de arderea cadavrelor. Într-o zi, el găseşte cadavrul unui copil despre care crede că este băiatul său.

Cadavrul acestuia este trimis apoi spre efectuarea autopsiei deoarece se presupune că încă respira după ce fusese exterminat într-una dintre camerele de gazare din lagăr. Saul primeşte apoi ordin să-l ducă pe băiat la doctorul închisorii, Miklós (Sándor Zsótér). Saul reuşeşte să îl convingă pe doctor să nu efectueze autopsia pentru a-l putea înmormânta cum se cuvine şi încearcă să găsească un rabin care să ţină slujba.

Un alt membru din unitatea lui Saul, Abraham (Levente Molnár), discută cu un superior evreu despre o posibilă revoltă împotriva gărzilor SS. În timp ce Abraham discută despre acest subiect cu Biedermann (Urs Rechn), acesta preferă facă poze cu atrocităţile de la lagăr şi să le prezinte lumii din exterior pentru a le sări în ajutor.

Saul se oferă să-i ajute pe cei doi şi este trimis cu un alt prizonier într-o anumită zonă unde există o cameră video. După o situaţie periculoasă în care este implicat Saul, el ajunge faţă-n faţă cu comandantul SS al unităţii (Christian Harting). În urma unui interogatoriu şi o conversaţie cinică, Saul primeşte permisiunea de-a se întoarce la postul său. Când Saul se întoarce în lagăr, el primeşte instrucţiuni suplimentare din partea lui Abraham.

Trailer Son of Saul (2015).


Son of Saul (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Son of Saul (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Son of Saul (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 460 persoane
Tag-uri: Urs Rechn, Son of Saul (2015) subtitrat, Géza Röhrig, Son of Saul (2015) online, Levente Molnár
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: