The attack (2012)

Filmul prezinta drama chirurgului israelian de origine araba Amin Jaafari, drama care incepe in ziua in care intr-un restaurant din Tel Aviv are loc un atac sinucigas in care isi pierd viata 17 persoane, iar altele sunt mutilate pe viata. Dupa ce lupta ca si doctor pentru salvarea victimelor atentatului, in miezul noptii este trezit de un telefon de la spitalul la care lucreaza pentru a merge sa recunoasca pe kamikaze-ul care a produs explozia: sotia sa Siham, o femeie iubita, ce ducea aparent o viata lipsita de griji.

Cautarile unor raspunsuri il aduc pe Amin la Nablusla, un oras situat la 42 km de Tel Aviv, acolo unde isi regaseste radacinile. Gaseste acolo o partea a familiei si a oamenilor intre care s-a nascut, scufundati in problemele lor. Gaseste raspunsurile la intrebari, cat si explicatia pe care Siham nu i-o daduse atita timp cat fusese in viata. Si de aici incep sa se contureze alte intrebari, pentru care se pare ca nu mai exista raspunsuri.

The attack (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The attack (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme drama | Adăugat de: danezu (18-02-2014)
Vizualizări: 1134 | Tag-uri: reymond amsalem, filme drama, evgenia dodena, Ali Suliman, ziad doueiri, drama, filme online, filme online 2012 | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017