Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The book of love (2016)

După moartea accidentală a soției sale gravide Penny, rezervatul arhitect Henry se luptă să găsească un sens în viața sa și în munca ce odată l-a pasionat. Pe măsură ce continuă să lucreze la casa pe care el și Penny o construiau împreună, Henry este atras de o tânără misterioasă fără adăpost pe nume Millie, despre care Penny a vorbit adesea să o ajute.

Cu toate că inițial Millie nu are încredere în Henry, cei doi construiesc treptat o prietenie pe măsură ce ea își dezvăluie ambiția de a construi o plută pentru a naviga departe de trecutul ei întunecat și de a restarta totul. Luând rolul tatălui pe care era menit să-l aibă, Henry neglijează locul de muncă și alte responsabilități pentru a o ajuta pe Millie în materializarea visului ei.

Pe măsură ce lucrează împreună, el ajunge să înțeleagă că ea poate să-l ajute să se vindece, la fel de mult cum și el o poate ajuta. Destinele celor doi se intersectează într-un mod emoționant și dramele proprii devin catalizatoarele vindecărilor reciproce.

The book of love (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The book of love (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


The book of love (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 545 persoane
Tag-uri: filme drama, The book of love (2016) online, filme online 2016, Jason Sudeikis, Maisie Williams, jessica biel
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: