The boy in the striped pyjamas (2008)

Ofițerul SS Ralf (David Thewlis) și soția lui, Elsa (Vera Farmiga), se mută de la Berlin la țară cu copiii lor, Gretel (Amber Beattie) de doisprezece ani și Bruno (Asa Butterfield), de opt de ani, după ce Ralf este promovat comandant al unui lagăr nazist. Bruno se referă la lagăr ca "out-with", deși mai târziu în film, sora lui afirma că pronunția este incorectă, ceea ce lasa impresia că lagarul ar fi Auschwitz.

Fiindu-i interzis sa iasă din curtea din față a casei, fără prieteni, Bruno duce dorul companiei si aventurii. El scapă în cele din urmă prin fereastra magaziei din curtea din spate a casei, explorează prin pădure, și ajunge într-un final într-un colț izolat, nepăzit al lagărului de concentrare, pe care el l-a crezut a fi o fermă.

Acolo, el se împrietenește cu Shmuel (Jack Scanlon), un băiat de aceeași vârstă cu el. Bruno se întoarce des, aducându-i lui Shmuel mâncare și se joacă cu el dame prin gardul de sârmă ghimpată. Shmuel îl face pe Bruno să realizeze treptat că oamenii din tabără nu sunt fermieri cum credea; el îi spune lui Bruno că el și familia sa au fost închiși, și obligați să poarte pijamale "cu dungi", pentru că sunt evrei.

The boy in the striped pyjamas (2008) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The boy in the striped pyjamas (2008) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


The boy in the striped pyjamas (2008) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Tag-uri: Vera Farmiga, David Thewlis, The boy in the striped pyjamas (200, The boy in the striped pyjamas (200
563
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: