The bridges of Madison County (1995) - Filme drama - Filme Noi HD - Filme online 2017 | Filme online 2016
The bridges of Madison County (1995)

În vremurile noastre, fraţii Michael şi Carolyn sosesc la casa din Iowa a lui Francesca Johnson, mama lor decedată recent, pentru a pune la punct detaliile cu privire la moştenirea pe care a lăsat-o în urmă aceasta, moştenire din care face parte şi această casă cu fermă. Pe măsură ce trec prin lucrurile lăsate de mama ei într-o cutie de valori şi verifică testamentul, ei sunt uluiţi să descopere că mama lor le-a lăsat instrucţiuni precise să îi incinereze cadavrul.

De asemenea, ea doreşte ca cenuşa rezultată să fie aruncată de pe Podul Roseman Covered aflat în apropiere, ceea ce intră în contradicţie totală cu aranjamentele pentru înmormântare pe care le ştiau de la părinţii lor şi le făcuseră ei. La început, Michael nici nu vrea să audă de aşa ceva şi refuză să îndeplinească dorinţa mamei sale, iar Carolyn găseşte mai multe fotografii cu mama lor însoţite de o scrisoare.

În cele din urmă, ea reuşeşte să îl convingă pe Michael să lase de-o parte reacţia iniţială de nervozitate pentru a citi documentele pe care le-a descoperit. De îndată ce rămân singuri, ei parcurg o serie de scrisori venite din partea unui bărbat pe nume Robert Kincaid către mama lor. Fraţii ajung apoi să afle despre aventura pe care a avut-o mama lor în anul 1965 cu fotograful Kincaid care a durat patru zile, timp în care ei şi tatăl lor erau plecaţi la Illinois. Povestea din jurnal dezvăluie şi impactul pe care l-a avut aventura lor asupra vieţii Francescăi şi a lui Robert.

Trailer The bridges of Madison County (1995).


The bridges of Madison County (1995) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The bridges of Madison County (1995) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


The bridges of Madison County (1995) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Tag-uri: Annie Corley, The bridges of Madison County (1995, Meryl Streep, Clint Eastwood, The bridges of Madison County (1995
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: