The childhood of a leader (2015) - Filme drama - Filme Noi HD - Filme online 2017 | Filme online 2016
The childhood of a leader (2015)

Filmul vorbește despre ascensiunea fascismului în secolul XX și spune povestea unui tânăr băiat american care trăiește în Franța anului 1918 și al cărui tată lucrează pentru guvernul SUA, fiind implicat în negocierile de pace din jurul Tratatului de la Versailles. Soția lui este o creștină devotată, care se luptă cu istericale sfidătoare ale tânărului lor fiu și ale cărui izbucniri violente încep să demonstreze un monstru în devenire.

Filmul surprinde copilăria disfuncțională și nefericită a cuiva sortit să devină un lider fascist și al cărui viitor otrăvit devine pecetluit. Experiențele timpurii și întâmplările la care a fost martor îl ajută pe băiat să-și modeleze convingerile sale și asistăm la nașterea unui ego terifiant, conturându-se un portret amenințător al răului în curs de dezvoltare.

Fața angelică a unui copil ascunde un sociopat îndrăzneț în devenire, deși inițial el nu pare cu mult mai distructiv față de copiii altor familii cu un statut social înalt. De la o vârstă fragedă el este aspru pedepsit pentru fiecare faptă reprobabilă, iar toate traumele experimentate și încapsulate în propriul sine vor exploda mai târziu extrem de violent, transformându-se într-un lider de temut care își va impune puterea brutal și fără milă.

The childhood of a leader (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The childhood of a leader (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Tag-uri: The childhood of a leader (2015) on, bérénice bejo, filme drama, Stacy Martin, Robert Pattinson, filme online 2015, filme groaza
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: