Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The eye of the storm (2011)

Elizabeth Hunter a fost o femeie frumoasa si autoritara, care s-a casatorit cu un barbat bogat din inalta societate australiana si a continuat sa seduca deopotriva politicieni si artisti, ducand o existenta promiscua si exercitand un control tiranic asupra celor doi copii ai sai pe nume Basil si Dorothy.

Desi in prezent a depasit varsta de 80 de ani si a suferit un atac vascular cerebral care a imobilizat-o la pat, batrana doamna isi pastreaza intact spiritul dominator si are o influenta distructiva atat asupra lui Basil si a lui Dorothy, care au zburat cu avionul tocmai din Europa pentru a fi alaturi de mama lor in ultimele ei zile de viata, cat si asupra avocatului, a menajerei si a celor doua infirmiere care o ingrijesc.

Basil Hunter este un actor de succes la Londra, iar Dorothy de Lascabanes a fost maritata la Paris cu un print francez, insa amandoi se confrunta cu probleme financiare si unul dintre motivele ascunse pentru care au venit atat de repede langa patul de moarte al mamei lor este dorinta de a-si insusi o parte cat mai mare din averea familiei. Numai ca reunirea celor trei scoate la suprafata vechi resentimente si frictiuni din sanul familiei, iar personalitatile fiului si fiicei se ciocnesc violent cu cea a mamei.

Trailer The eye of the storm (2011).


The eye of the storm (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The eye of the storm (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


The eye of the storm (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 279 persoane
Tag-uri: Geoffrey Rush, The eye of the storm (2011) subtitr, The eye of the storm (2011) online, Dustin Clare, Charlotte Rampling
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: