The phenom (2016) - Filme drama - Filme online 2017 | Filme online 2016
Conectare · Înregistrare

The phenom (2016)
Comentarii: 0/Vizualizarii: 216

Sinops:

Hopper Gibson (Johnny Simmons) a avut o copilărie grea şi acum are parte de mai multe şedinţe de terapie cu psihologul sportiv Dr. Mobley (Paul Giamatti). Acesta povesteşte despre evenimentele care s-au petrecut cu o zi în urmă în direct la televizior. Printre şedinţele de terapie, aflăm faptul că Hopper era unul dintre cei mai buni tineri jucători din liceu şi a fost motivat de antrenamentele cu tatăl său înstrainat, Hopper Sr. (Ethan Hawke), să devină cel mai bun.

El însuşi un jucător care a dat cu piciorul unei cariere înfloritoare, Hopper Sr. susţine că recunoaşte măreţia deoarece a cunoscut eşecul, astfel că a stabilit pentru băiatul său nişte „reguli” pentru a nu-şi aduce niciodată emoţiile pe terenul de joc. Pentru a se face mai bine înţeles, Hopper Sr. aruncă spre capul juniorului o halbă de bere deoarece acesta din urmă a reacţionat în timpul unui meci, ceea ce nu ar fi trebuit să facă, iar apoi îl agresează psihic.

Acest tip de abuz şi-a pus amprenta serios asupra vieţii tânărului şi chiar dacă încearcă să se apropie de anumiţi oameni, precum o fată pe nume Dorothy sau antrenorul său, el nu se descurcă deloc bine. În ciuda aparentului succes de care se bucură pe teren, Hopper Jr. este singur şi traumatizat. Chiar dacă publicului larg îi plac poveştile despre victorii şi învingători, filmul prezintă faptul că dacă se scot din ecuaţie faima şi banii, ego-ul poate să fie o valoare extrem de negativă şi izolatoare.

The phenom (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The phenom (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


The phenom (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.


Tags:

filme drama, filme sport, Noah Buschel, filme 2016, paul giamatti, film online The Phenom, ethan hawke

Pentru a putea adauga un comentariu, trebuie sa fi logat pe site!
Daca nu ai un cont creat, te poti Înregistra aici.

Comentarii

Nume *:
Email *:
Cod *:

Categorii filme
Facebook