Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The wailing (2016)

În munţii unde se află micuţul sat Goksung, un străin pescuieşte în râul de acolo. Străinul, un bătrân care vorbeşte japoneza, a sosit recent în sat şi locuieşte într-o casă izolată din munţi. O boală misterioasă începe să se răspândească rapid printre săteni, cauzând crize violente şi apoi moarte. Poliţia şi doctorii la început suspectează că victimele au fost otravite de ciuperci sălbatice. Ofiţerul Jong-goo, care se ocupă de acest caz, se întâlneşte cu o femeie misterioasă cunoscută drept Moo-myeong („fără nume”, în coreeană).

Aceasta îi spune despre străinul japonez şi posibila implicare a acestuia în morţile din sat. Mai târziu, un vânător local îl informează pe poliţist că a văzut străinul mâncând un animal în munţi, fiind aproape complet dezbrăcat şi ochii strălucindu-i în roşu. Jong-goo începe să-l viseze pe străin în exact aceeaşi ipostază pe care i-a descris-o vânătorul. El cere apoi ajutorul unui alt ofiţer şi al unui preot vorbitor de limbă japoneză pentru a începe o investigaţie asupra casei străinului.

Când ajung la locuinţa acestuia, străinul este plecat, iar ofiţerii găsesc fotografii ale rezidenţilor infectaţi şi ucişi, dar şi unele lucruri care aparţineau respectivilor. El este prea şocat pentru a spune ceva, iar ceilalţi nu ştiu despre descoperirile sale. Câinele care păzea casa scapă din lanţ şi îl atacă pe el şi pe preot, iar la scurtă vreme străinul soseşte şi calmează patrupedul. Preotul îşi cere scuze şi cei trei pleacă de acolo. În timp ce conduc spre sat, ofiţerul îi spune lui Jong-goo ceea ce a văzut şi îi oferă pantoful fiicei sale pe care l-a găsit acolo, iar apoi aceasta se îmbolnăveşte de aceeaşi boală ca şi restul victimelor.

The wailing (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The wailing (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 878 persoane
Tag-uri: filme drama, filme horror, filme coreene, filme noi, Jun Kunimura, Hong-jin Na, Jung-min Hwang, filme 2016, filme fantezie, filme asiatice
Total comentarii : 1
1  
fain filmul

Nume *:
Email *:
Cod *: