Voice from the stone (2017)

Un thriller obsedant situat într-un castel izolat din anii 1950, Toscana, Voice from the Stone (2017) spune povestea tinerei Verena, o asistentă medicală determinată care este angajată să ajute tânărul moștenitor mut din interiorul castelului. Jakob este un băiat care a suferit traume acute, după ce mama lui a murit în circumstanțe misterioase.

Din momentul în care mama lui a murit, Jakob s-a transformat instantaneu într-o figură tăcută, ca și cum ceva straniu îl înspăimântă. Dar, cu cât Verena îl observă mai mult, cu atât ea devine convinsă de faptul că Jakob a căzut sub vraja unei persoane puternice din altă lume, prinsă în zidurile de piatră ale casei, una care pare să se intersecteze rapid cu propria ei viață. Cu toate că Verena a venit să-l ajute pe Jackob să se vindece după traumele suferite, el este prins de forțele răului care există în casă și menținut în suferință.

Voice from the stone (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Voice from the stone (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Voice from the stone (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.


Voice from the stone (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 4.

Categorie: Filme drama | Adăugat de: efilme (01-05-2017)
Vizualizări: 528 | Tag-uri: Caterina Murino, Filme online 2017, filme drama, Marton Csokas, Emilia Clarke, filme thriller, Voice from the stone (2017) online | Rating: 3.0/1
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017