Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

War room (2015)

Soţii Tony (T.C. Stallings) şi Elizabeth Jordan (Priscilla Shirer) au o casă mare, o fiică frumoasă şi foarte mulţi bani de cheltuit. În ciuda aparentului succes de care se bucură, căsnicia lor nu trece prin cele mai fericite momente. Tony este un vânzător în domeniul farmaceutic şi e atât de ocupat încât abia apucă să petreacă timpul alături de fiica lui, Danielle (Alena Pitts) – el a devenit abuziv verbal faţă de Elizabeth şi are gânduri de-a o înşela cu o altă femeie pe care o tot vizează.

Elizabeth, o agentă imobiliară, se duce la serviciu cu bătrâna doamnă Clara (Karen Abercrombie) pentru a-i vinde casa acesteia. Clara simte că Elizabeth se află sub un stres foarte mare şi îi sugerează să se lupte pentru căsnicia lor prin rugăciunile pentru Tony. Clara îi arată lui Elizabeth un dulap special pe care l-a dedicat rugăciunii şi pe care l-a denumit drept „Camera de Război” deoarece, aşa cum spune ea, „pentru a sta drept şi a lupta cu inamicul tău trebuie mai întâi să îngenunchezi şi să te rogi”.

Pe măsură ce Elizabeth începe să se roage în mod serios pentru soţul ei, Tony este plecat într-o călătorie de afaceri, însă ia şi cina cu o frumoasă femeie care îl invită în apartamentul ei. Când este aproape gata să plece cu ea, el începe să aibă greţuri şi merge la baie pentru a vomita. La scurtă vreme după aceea, Tony este concediat din cauza umflării cifrelor vânzărilor sale. Realizând că a ajuns la cel mai jos nivel, el se reorientează la rândul său spre Dumnezeu.

War room (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 468 persoane
Tag-uri: Michael Jr., War room (2015) online, Karen Abercrombie, Priscilla C. Shirer, War room (2015) subtitrat, T.C. Stallings
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: