Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Whiplash (2014)

Andrew Neiman e un baterist de jazz, care, la 19 ani, visează să devină star. Obsedat de cariera ratată a tatălui său, Andrew se ambiţionează să se ridice la nivelul elitei naţionale a muzicienilor proveniţi din Conservatorul de muzică. Într-o seară, Terence Fletcher, un dirijor renumit atât pentru talentul său pedagogic cât şi pentru metodele sale ciudate de predare, îl aude pe Andrew exersând la tobe.

În ziua următoare, Fletcher solicită ca el să fie transferat în orchestra sa. Această decizie va schimba viaţa tânărului Andrew pentru totdeauna. La început, Andrew joacă rolul de “rezervă,” fiind obligat să întoarcă paginile bateristului titular. Dar la următorul concurs la care participă orchestra, ca urmare a unei manifestări a hazardului sau a unui act de sabotaj, partitura bateristului un mai e de găsit. Pentru că ştia pe dinafară muzica, Andrew are acum ocazia să cânte. Deşi întâmplarea stârneşte resentimente din partea colegilor săi instrumentişti, orchestra câştigă competiţia iar Andrew devine noul “fiu favorit” al lui Fletcher.

Whiplash (2014) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Whiplash (2014) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 1378 persoane
Tag-uri: filme drama, damien chazelle, filme muzicale, Jazz, J.K. Simmons, Melissa Benoist, drama, filme online, Filme 2014, Miles Teller
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: