Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Enemy (2013)

Un bărbat (Jake Gyllenhaal) participă la un spectacol erotic de la un club ceva mai obscur şi acel spectacol culminează cu o femeie goală care zdrobeşte o tarantulă cu piciorul. Într-un alt loc, o femeie însărcinată stă în pat de una singură. Adam Bell, un profesor singur care predă istoria la un liceu şi care arată identic cu bărbatul de la spectacolul erotic de mai devreme, închiriază un film la recomandarea unui coleg şi acolo vede un actor care arată la fel ca el. După ce caută informaţii pe internet referitoare la bărbatul respectiv, el descopera că acesta se numeşte Anthony St. Claire. Adam închiriază apoi toate filmele în care a jucat Anthony şi dezvoltă o obsesie în legătură cu el, care pare a fi sosia lui perfectă.

Iubita lui Adam, Mary (Mélanie Laurent), începe să devină îngrijorată în legătură cu schimbarea sa de comportament, însă Adam îşi continuă obsesia şi îl urmăreşte pe Anthony, mergând la biroul său şi sunându-l acasă. Toată lumea, inclusiv soţia însărcinată a lui Anthony, Helen (Sarah Gadon), îi confundă pe cei doi. Adam şi Anthony se întâlnesc în cele din urmă într-o cameră de hotel şi descoperă că sunt absolut identici, având până şi aceleaşi cicatrici.

Însă chiar dacă fizic seamănă perfect, personalităţile lor sunt total diferite; în timp ce Adam este rezervat şi pedant, Anthony este agresiv şi un pic obsedat sexual. Adam îi oferă lui Anthony haine şi cheile de la maşina lui, iar acesta o duce pe Mary la hotelul unde se întâlneau cei doi bărbaţi pentru a profita sexual de ea. Între timp, Adam face şi el acelaşi lucru şi pătrunde în apartamentul lui Anthony, pentru a ajunge la Helen. P.S. Atât Adam cât şi Anthony sunt interpretaţi de acelaşi actor – Jake Gyllenhaal.

Enemy (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Enemy (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme mister | Vazut de : 2565 persoane
Tag-uri: Mister, Mélanie Laurent, filme mister, filme thriller, filme 2013, Thriller, adam bell, Jake Gyllenhaal, filme online, sarah gadon
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: