Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Grand piano (2013)

Tom Selznick (Elijah Wood), o fostă mare speranţă în materie de cântat la pian, se întoarce la spectacolele cu public după o perioadă de cinci ani de absenţă cauzată de o interpretare dezastruoasă a piesei „La Cinquette” – cunoscută şi drept piesa care nu se poate interpreta. Fiind cu nervii la pământ din cauza tracului de scenă, el soseşte la locul unde trebuie să susţină concertul, din Chicago, şi se aşează în faţa mult iubitului său pian Bösendorfer, care a aparţinut cândva mentorului său.

Acest lucru adaugă un plus de nervozitate stării sale, deoarece este acelaşi pian la care a interpretat şi în urmă cu cinci ani. Dar de îndată ce începe piesa, el descoperă o serie de mesaje ameninţătoare la adresa lui. Printr-un transmiţător de emisie-recepţie pe care-l are în ureche, un străin (John Cusack) îl avertizează pe Selznick că un lunetist antrenat îl are în vizor atât pe el cât şi pe soţia lui, Emma (Kerry Bishé), care se află în public. Străinul îi spune să interpreteze din nou acea piesă de neinterpretat şi dacă va greşi măcar o notă, atât el cât şi soţia lui vor muri.

Selznick află acum ce înseamnă frica de scenă la propriu şi este obligat să interpreteze acea piesă deoarece, susţine străinul, ultimele note vor debloca ceva secret pe care şi-l doreşte cu ardoare. Grand Piano se aseamănă într-o oarecare măsură cu „Phone Booth”, atunci când Colin Farrell se afla în situaţia de-a nu putea părăsi o cabină telefonică altfel ar fi fost ucis de un lunetist. Cam aşa ceva se întâmplă şi acum, doar că de această dată locaţia este o sală de concerte.


Grand piano (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Grand piano (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Grand piano (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme mister | Vazut de : 907 persoane
Tag-uri: john cusack, elijah wood, filme thriller, filme 2013, Allen Leech, Eugenio Mira
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: