Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The number 23 (2007)

Walter Sparrow (Jim Carrey) un simplu hingher, este cuprins de o obsesie paranoică față de numărul 23. De ziua să, Walter primește cadou de la soția sa Agatha (Virginia Madsen), o carte intitulată “Numărul 23” ce are ca motto următoarea afirmație: “Romanul obsesiei, veți fi cuprinşi de paranoia, cele mai teribile memorii scrise vreodată.”

Interesat de acest subiect Walter începe să citească romanul și este convins că este bazat pe propria lui viață. Își ia notițe și descoperă că este urmărit peste tot de numărul 23, de la bonuri fiscale până la data nașterii. Soția sa și fiul său Robin (Logan Lerman) încearcă să îi demonstreze că nu este prizonierul acestui număr și că totul este în imaginația lui.

Romanul “Numărul 23” prezintă destinul detectivului Fingerling și totodată descrie un mister al unei crime pasionale. Walter găsește asemănări cu personajul Fingerling și se teme ca nu cumva să devină și el un criminal. Un alt amănunt înfricoșător al cărții este reprezentat de obsesia detectivului în ceea ce privește puterea ascunsă a numărului 23. Iar acest lucru îl face pe Walter să apeleze la specialişti pentru a se lămuri dacă numărul 23 este un blestem sau o binecuvântare.

The number 23 (2007) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The number 23 (2007) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme mister | Vazut de : 355 persoane
Tag-uri: jim carrey, filme 2007, virginia madsen, filme mister, filme thriller, Logan Lerman, Joel Schumacher
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: