Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The stepfather (2009)

Filmul începe cu Grady Edwards (Dylan Walsh) schimbându-şi radical look-ul. El îşi rade barba, îşi vopseşte părul şi schimbă lentilele de contact de culoare căprui. În timp ce părăseşte casa, ni se arată cadavrele celor trei copii ai săi şi cel al soţiei sale. Susan Harding (Sela Ward) se află la cumpărături cu copilul ei cel mic atunci când îl întâlneşte pe Grady, ce se prezintă drept David Harris, un bărbat ce şi-a pierdut soţia şi cele două fiice într-un accident de maşină. El o vrăjeşte destul de uşor, iar peste şase luni se logodesc şi plănuiesc să facă nunta.

Băiatul cel mare al lui Susan, Michael (Penn Badgley), se întoarce acasă de la şcoala militară şi este destul de circumspect în legătură cu această situaţie. David îl învită la subsol şi încearcă să se împrietenească şi săschimbe câteva vorbe cu el la un pahar de tequila. Suspiciunile lui Michael încep atunci când David foloseşte un nume greşit referindu-se la fiica sa decedată. Când Susan spune că a fost avertizată de o vecină în vârstă că profilul unui criminal în serie ce seamănă foarte bine cu David a fost pus pe lista celor mai căutaţi din America, David se furişează în casa ei şi omoară.

Susan este apoi avertizată în legătură cu David şi de fostul ei soţ, iar când acesta îşi dă demisia de la agenţia imobiliară deţinută de sora lui Susan, Jackie (Paige Turco), pentru a nu oferi acte de identitate, îndoielile şi suspiciunile asupra lui devin tot mai intense. Chiar dacă iubita lui Michael, Kelly (Amber Heard), încearcă să-l facă să se concentreze mai mult pe aplicaţiile la facultate, el devine din ce în ce mai obsedat de trecutul lui David şi contradicţiile din poveştile sale.

The stepfather (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme mister | Vazut de : 433 persoane
Tag-uri: Amber Heard, Penn Badgley, Tatăl vitreg (2009) subtitrat, The stepfather (2009) online
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: