Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Oklahoma! (1955)

În anul 1906 fostele teritorii amerindiene se transformă în statul Oklahoma. Curly McLain este un cowboy chipes, încăpăţânat şi bun la suflet, care este îndrăgostit de fiica unui fermier, Laurey Williams şi doreşte să se căsătorească cu ea, numai că tânăra este curtată asiduu şi de către Jud Fry, un ajutor de fermier beţiv, ameninţător şi violent, care se interpune în calea fericirii lor.

Acceptând să meargă la bal cu Jud Fry de teamă că acesta să nu îl rănească pe Curly, Laurey îi mărturiseşte în cele din urmă ajutorului de fermier că nu îl iubeşte şi că are sentimente puternice faţă de rivalul lui, generând astfel o încăierare între cei doi pretendenţi la mâna ei. Jud Fry îl atacă cu un cuţit pe Curly McLain, dar cade accidental peste propria arma şi moare, motiv pentru care cowboy-ul este judecat de către un tribunal ad-hoc al localnicilor şi declarat nevinovat, putând pleca în luna de miere cu Laurey.


Oklahoma! (1955) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme muzicale | Vazut de : 461 persoane
Tag-uri: filme muzica, Fred Zinnemann, filme vechi, filme dragoste, Gene Nelson, filme romantice, filme western, Gordon MacRae, Gloria Grahame, filme oscar
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: