Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

ARQ (2016)

Trezindu-se lângă iubita lui Hannah, Renton este atacat în propria casă de trei bărbaţi mascaţi şi este luat ostatic de aceştia. El şi Hannah snt duşi într-o altă cameră şi legaţi de scaune. Liderul grupului se prezintă drept „Tatăl”, iar ceilalţi sunt Sonny şi „Fratele”; Cuz a murit electrocutat deoarece a atins un dispozitiv mare aflat în casă, ARQ-ul. Tatăl susţine că reprezintă un grup rebel cunoscut drept „Blocul” şi îi cere lui Renton să predea scripturile de la organizaţia rivală, Corporaţia Torus.

El le oferă acestoa câteva minute să se supună cererilor şi pleacă din cameră. Renton îi explică lui Hannah faptul că ARQ este un dispozitiv perpetuum mobile (o mişcare ciclică permanentă) pe care l-a conceput în timp ce lucra la Torus. Pentru că cei de la Torus au oprit proiectul declarândul nerealizabil, el l-a furat şi a fugit. Renton crede că membrii Blocului vor mai degrabă ARQ-ul decât scripturile, însă Hannah îi spune să se spună cerinţelor acestora.

După ce se eliberează şi o eliberează pe Hannah, el este ucis în timp ce încearcă să evadeze. Imediat, Renton se trezeşte panicat şi scenariul se repetă. De această dată, după ce se eliberează, Renton îi cere lui Hannah să-l ajute să-i otrăvească pe intruşi cu un gaz toxic. Însă nici de această dată planul nu funcţionează şi Renton este iarăşi ucis. Trezindu-se din nou şi retrăind scenariul, el încearcă să înţeleagă ce s-a petrecut în trecut de a ajuns în această situaţie şi de retrăieşte tot timpul aceste zeci de minute în care finalul pare să fie la fel, cu el ucis.

ARQ (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


ARQ (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme Sci Fi | Vazut de : 897 persoane
Tag-uri: Gray Powell, Robbie Amell, filme thriller, filme noi, filme sf, Rachael Taylor, filme 2016, Tony Elliott
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: