Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Hunter prey (2010)

Un grup de comando interstelar aterizează forţat pe o planetă în timp ce transportă un prizonier extraterestru. În plin transfer de loialitate în grup, ei trebuie să găsească şi să recaptureze creatura evadată, în viaţă. Prizonierul pune capcane şi elimină soldaţii unul câte unul. Doar atunci când Comandantul Karza şi Locotenentul Centauri 7 rămân în viaţă, Centauri sugerează să omoare prizonierul, dar comandantul insistă să fie capturat viu, indiferent de costuri. Cei doi au o confruntare intensă şi comandantul mărturiseşte că prizonierul este singurul supravieţuitor de pe o planetă distrusă în timpul războiului şi a ameninţat că le va distruge şi lor planeta drept răzbunare.

Înfruntare este întreruptă atunci când comandantul este ucis de către o împuşcătură a unui lunetist. Prizonierul reuşeşte să evite o împuşcătură de la Centauri şi îl ia prin surprindere. După ce îl loveşte şi lasă inconştient pe Sedonian prizonierul îşi dezvăluie adevărata lui natură – aceea umană. Omul fură apoi proviziile de la Centauri şi pleacă, lăsându-l totuşi în viăţă.

Omul încearcă apoi să acceseze baza de date din computerul Sedonian prin intermediul unui dispozitiv de comunicaţii furat, dar accesul îi este interzis. Centauri şi omul, acum capabili de-a comunica între ei, discută despre culisele războiului: Pământul a fost distrus din cauza faptului că a acceptat să găzduiască refugiaţi ai unui duşman Sedonian. Atunci când un vânător de recompense soseşte pe planetă şi încearcă să captureze la rândul său omul în viaţă, Centauri îl interceptează şi încearcă să se folosească de el pentru a prinde omul.

Hunter prey (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme Sci Fi | Vazut de : 772 persoane
Tag-uri: Damion Poitier, Hunter prey (2010) online, Clark Bartram, Isaac C. Singleton Jr., Hunter prey (2010) subtitrat
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: