The recall (2017)

Un grup de prieteni decide să petreacă weekend-ul într-o cabană pe lac, așteptându-se să aibă parte de momente frumoase și distractive. Între timp, străinii necunoscuți au început să atace planeta Pământ. Unii dintre prieteni sunt răpiți imediat de nava care plutește deasupra, iar ceilalți membrii ai grupului, Annie și Charlie, trebuie să se bazeze pe un vânător excentric și periculos care pare să aibă cunoștințe speciale despre atac.

Se pare că această zi a fost anticipată de ani de zile și extratereștrii au ghidat evoluția Pământului în pregătirea pentru preluarea lor finală. Chiar și cu ajutorul vânătorului, Annie și Charlie sunt în cele din urmă răpiți, dar se întorc pe Pământ în dimineața următoare. Când se trezesc, toată lumea se întoarce la cabană și totul pare a fi bine. Dar, atunci când ascultă știrile, ei află că planeta tocmai a declarat război celor 7 milioane de persoane răpite și returnate.

The recall (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The recall (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme Sci Fi | Adăugat de: efilme (18-06-2017)
Vizualizări: 615 | Tag-uri: filme sci-fi, filme 2017, RJ Mitte, The recall (2017) online subtitrat, Niko Pepaj, Filme online 2017, Wesley Snipes | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017