Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Always shine (2016)

Beth (Caitlin FitzGerald) este o actriţă ocazională care începe într-un final să se bucure de ceva succes comercial după ce apare în reclame la bere şi filme thriller care necesită nuditate din partea actriţelor. Ea plănuieşte să meargă într-un weekend la Big Sur împreună cu cea mai bună prietenă a ei pe nume Anna (Mackenzie Davis), la rândul ei o actriţă care câştigă cu greu banii şi încă mai apare în filme studenţeşti pe gratis.

În drumul lor spre locul de vacanţă, Beth este recunoscută de un fan. Anna descoperă mai târziu faptul că şi ea a fost văzută într-o revistă destul de importantă. Mai târziu, cele doua discută despre planurile lor de viitor şi despre viaţă, iar Anna spune că s-a despărţit de iubitul ei după ce s-a enervat pe el şi au avut o altercaţie oarecum violentă. Cele două merg apoi la un bar pentru câteva pahare, iar acolo Anna flirtează cu un bărbat care devine dezinteresat de ea, considerând-o prea agresivă şi alege să o „agaţe” pe Beth în schimb.

În ciuda faptului că Beth are un iubit, ea acceptă invitaţia bărbatului la o cină. În ziua următoare, Anna o ajută pe Beth să repete pentru o audiţie viitoare şi apoi merg împreună într-o drumeţie. Ajunse în pădure, ele se întâlnesc cu un prieten de-al lui Beth care voia să o selecteze pe Anna pentru un viitor scurt-metraj pe care-l realizează el. Chiar dacă respectivul i-a spus în trecut despre acest lucru lui Beth, aceasta nu i-a transmis Annei şi ea se enervează foarte tare când află.

Always shine (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Always shine (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Always shine (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme thriller | Vazut de : 347 persoane
Tag-uri: Caitlin FitzGerald, Always Shine film online, Always Shine online subtitrat, Mackenzie Davis, Lawrence Michael Levine
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: