Black butterfly (2017)

În afara unui oraș de munte care se confruntă cu o serie de răpiri și crime, Paul, un scriitor retras, se luptă să înceapă ceea ce el speră că va fi un scenariu care îi va salva cariera. După o întâlnire tensionată la un restaurant, cu un vagabond pe nume Jack, Paul îi oferă acestuia un loc de ședere la cabana lui retrasă, fără să știe că în curând el va deveni un prizonier, forțat să scrie pentru un străin dement.

Curând, ciudatul Jack decide să-l ia ostatic pe Paul și să-l forțeze să scrie toate secretele sale intime îngropate de ani de zile. Cu toate acestea, atunci când străinul dement întervine cu forța în munca lui Paul, relația lor degenerată aduce secrete îngropate la lumină. Pe măsură ce o furtună puternică oprește electricitatea din cabina izolată, cei doi bărbați încep un joc brutal unu la unu care va duce cel puțin o poveste la final.

Black butterfly (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Black butterfly (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme thriller | Adăugat de: efilme (04-06-2017)
Vizualizări: 367 | Tag-uri: Filme online 2017, Piper Perabo, Jonathan Rhys Meyers, Antonio Banderas, filme thriller, Black butterfly (2017) online subti | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017