Elephant song (2014) - Filme thriller - Filme online 2017 | Filme online 2016
Conectare · Înregistrare

Elephant song (2014)
Comentarii: 0/Vizualizarii: 171

Sinops:

Filmul îl are în centrul atenţiei pe Toby Green (Bruce Greenwood), un psihiatru independent care devine atras pe zi ce trece într-un joc psihologic al minţii de către Michael (Xavier Dolan), un băiat pe care îl interoghează în încercarea de-a descoperi elemente importante cu privire la dispariţia doctorului Lawrence (Colm Feore), un coleg de-al lui Green.

Michael, un tânar cu probleme şi fiu al unei cântăreţe de operă care s-a distanţat foarte mult de el şi un tată pe care nu l-a văzut decât o singură dată. Totuşi, Michael are o farmec aparte şi prezintă semne de raţiune şi inteligenţă care îl atrage pe doctor tot mai adânc în acest joc misterios în ciuda avertismentelor pe care le primeşte din partea asistentei Susan Peterson (Catherine Keener) care îi spune să păstreze distanţa faţă de pacient că este periculos.

Misiunea lui Green este aceea de-a descoperi care a fost implicarea lui Michael în dispariţia doctorului deoarece toată lumea crede că ştie mult mai mult decât spune. Michael îl convinge pe Green să nu-i citească dosarul şi să îşi facă propria lui părere în urma poveştilor pe care le spune.

Acesta continuă să-i povestească despre experienţele neplăcute avute cu părinţii lui. Conexiunea cu elefantul este realizată în urma singurei întâlniri cu tatăl lui avută într-o rezervă naturală. Tatăl lui a ucis un elefant sub ochii săi şi de atunci a rămas cu traume. Nici atitudinea rece a mamei sale nu l-a ajutat prea mult să treacă peste incident şi distanţarea faţă de el pentru a urma o carieră muzicală i-au adâncit traumele.

Elephant song (2014) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Elephant song (2014) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Tags:

Xavier Dolan, Elephant song (2014) subtitrat, Elephant song (2014) online, Catherine Keener, Carrie-Anne Moss, Bruce Greenwood

Pentru a putea adauga un comentariu, trebuie sa fi logat pe site!
Daca nu ai un cont creat, te poti Înregistra aici.

Comentarii

Nume *:
Email *:
Cod *:

Categorii filme
Facebook