Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Our kind of traitor (2016)

Ca parte a unui plan de-a spăla miliarde de dolari în Londra, „Prinţul” – liderul mafiei ruseşti – creează o bancă nouă şi îşi pune oligarhii să îşi creeze conturi la el. Primul care face acest lucru este ucis împreună cu întreaga lui familie de către un asasin cu ochi albaştri. Un lector de poezie pe nume Perry Makepiece (Ewan McGregor) împreună cu soţia sa avocat, Gail (Naomie Harris), se află în vacanţă în Maroc pentru a încerca să-şi salveze căsnicia după ce Perry s-a culcat cu una dintre studentele sale.

Perry se împrieteneşte apoi cu Dima (Stellan Skarsgård), un rus cordial şi turbulent care are o memorie eidetică. Prietenia celor doi avansează destul de repede, iar acesta îi invită pe soţii Makepiece la aniversarea fiicei sale. La petrecere, Dima îl ia pe Perry de-o parte şi îi oferă un stick USB care conţine detalii despre politicieni britanici corupţi şi oameni de afaceri ce se află în cârdăşie cu mafia rusească. El se teme pentru viaţa lui după ce a aflat despre soarta celorlalţi oligarhi şi îl roagă pe Perry să ducă USB-ul serviciului secret britanic, MI6, când se întoarce în Londra.

Perry oferă aceste informaţii lui Hector (Damian Lewis), ofiţerul responsabil de acest caz. Informaţiile puse la dispoziţie de către Dima îi dă şansa lui Hector şi supervizorului său, Billy, să ajungă la o întâlnire între Prinţ şi Aubrey Longrigg, un politician senior despre care Hector ştie că este corupt, dar nu a putut niciodată să dovedească acest lucru. Billy refuză să înceapă o anchetă, dar Hector continuă pe cont propriu şi cere ajutorul soţilor Makepiece pentru a pune la cale o întâlnire „întâmplătoare” cu Dima în Franţa.

Our kind of traitor (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme thriller | Vazut de : 411 persoane
Tag-uri: Susanna White, Radivoje Bukvic, Carlos Acosta, filme 2016, filme thriller
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: