Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The frozen ground (2013)

Halcombe mai are doar două săptămâni înainte de-a se retrage din poliţie, dorindu-şi o schimbare de carieră şi mutarea cu soţia (Radha Mitchell) şi fiica sa într-o casă nouă, însă fix atunci primeşte cazul intrigant al criminalului în serie Robert Hansen (John Cusack), cel care cutreieră străzile oraşului Anchorage de mai bine de 13 ani, dar care se ascunde atât de bine încât e aproape imposibil de strâns dovezi împotriva lui şi băgat la închisoare.

În timp ce cadavrele tinerelor din Anchorage încep să apară, Sgt. Halcombe porneşte o vastă anchetă pentru a da de urmele criminalului. Când adolescenta prostituată Cindy Paulson (Vanessa Hudgens) reuşeşte să scape din mâinile agresorului, ea crede că oamenii legii îi vor face dreptate şi îl vor trimite la închisoare pe Hansen, dar din cauza lipsei de dovezi şi alibiurilor puternice pe care le are acesta, adăugând şi faptul că, aşa cum spun unii ofiţeri, „o prostituată n-are cum să fie violată”, o pune în postura de-a se lupta din nou pentru propria viaţă atunci când criminalul o urmăreşte pentru a termina ce a început.

Chiar dacă dovezile sunt doar circumstanţiale, Halcombe este convins că fata spune adevărul şi face tot posibilul să găsească dovezi consistente şi s-o convingă să depună mărturie împotriva lui pentru a-l arunca în închisoare pentru totdeauna. Ea se teme că acest lucru nu se va întâmpla şi că, indiferent de mărturia ei, va fi eliberat după puţin timp şi nu se va rezolva nimic, astfel că doreşte să fugă din oraş.

The frozen ground (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme thriller | Vazut de : 5440 persoane
Tag-uri: The Frozen Ground In Romana, The Frozen Ground HD, The Frozen Ground Subtitrat, The Frozen Ground 2013, The Frozen Ground Online, The Frozen Ground
Total comentarii : 1
1  
buna nou 10 +10

Nume *:
Email *:
Cod *: