Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Tinker tailor soldier spy (2011)

În octombrie 1973, Control (John Hurt), şeful Serviciilor Secrete Britanice (The Circus), îl trimite pe agentul Jim Prideaux (Mark Strong) în Budapesta, Ungaria Comunistă, pentru a se întâlni cu un general ungur care a promis să le ofere informaţii valoroase. Totuşi, Prideaux este împuşcat şi capturat de agenţii sovietici. În mijlocul incidentului internaţional care urmează, Control şi mâna sa dreaptă George Smiley (Gary Oldman) sunt forţaţi să se retragă. Control, deja grav bolnav, moare la scurt timp după aceea. Percy Alleline (Toby Jones) devine noul şef la Circus, avându-i pe Bill Haydon (Colin Firth) ca adjunct, Roy Bland (Ciarán Hinds) şi Toby Esterhase (David Dencik) ca aliaţi apropiaţi. Ei iniţiază o operaţiune secretă numită „Witchcraft” pentru a obţine informaţii valoroase despre sovietici.

Control şi Smiley se îndoiesc de materialul produs de Witchcraft, care este împărţit cu Statele Unite în schimbul informaţiilor valoroase ale americanilor. Smiley este readus în activitate de Oliver Lacon, pentru a investiga o informaţie oferită de Ricky Tarr, un agent MI6 despre care se crede că a dezertat, cum că un informator s-a infiltrat de multă vreme în Serviciile Secrete Britanice. Control avea şi el aceeaşi suspiciune. Lucrând în afara Circus, Smiley alege câţiva oameni să-l ajute în investigaţie, iar în capul listei se află Peter Guillam (Benedict Cumberbatch) şi începe să culeagă informaţii de la oamenii care au părăsit Circus în aceeaşi perioadă ca şi Control.

Unul dintre ei este Connie Sachs (Kathy Burke), care a fost demisă de Alleline după ce a afirmat ca Alexei Polyakov, un diplomat sovietic pe probleme de cultură la trimis la Londra este, de fapt, un spion sovietic. Altul este Jerry Westerby (Stephen Graham), care a fost de serviciu în noaptea când Prideaux a fost împuşcat. Westerby spune că în acea noapte a sunat acasă la Smiley pentru instrucţiuni, dar Ann, soţia lui Smiley de la acea vreme, a răspuns. La puţin timp dupa aceea, Haydon a ajuns la Circus şi a spus că a auzit vestea la clubul său. Smiley îşi dă seama că Haydon trebuie să fi aflat vestea de la Ann, confirmându-i astfel suspiciunile referitoare la relaţia amoroasă dintre cei doi.

Trailer Tinker tailor soldier spy (2011).


Tinker tailor soldier spy (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Tinker tailor soldier spy (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Tinker tailor soldier spy (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme thriller | Vazut de : 328 persoane
Tag-uri: Un spion care știa prea multe, filme online hd, Colin Firth, Gary Oldman, Tom Hardy, Tinker tailor soldier spy (2011) on
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: